Strategie-bepalen-vind-de-weg-naar-groei

Wie betrek jij bij het ontwikkelen van de strategie?

Dit lijkt misschien een simpele vraag, waarbij “mensen in onze eigen organisatie”, “de directie” of “een consultant” voor de hand liggen. 

Een strategie ontwikkel je om een onderneming in beweging te krijgen, in de juiste richting. En daarvoor is ook draagvlak nodig bij stakeholders waar je in eerste instantie niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld distributiepartners, partijen in de waardeketen of leveranciers. Door ook hen te betrekken bij het strategietraject, kun je waardevolle input krijgen. Daarnaast bouw je aan een sterke relatie doordat zij zich betrokken voelen en kun je je bedrijf succesvoller in beweging brengen vanwege hun commitment. 

Bij NewRoutes organiseren we op de juiste momenten workshops met externe stakeholders, als onderdeel van het strategietraject. 

Wil je weten hoe het proces er voor jouw organisatie uit kan zien? Stuur mij een DM en ik vertel je graag meer over onze aanpak.

Lees onze andere artikelen

foggy+road

Hoeveel tijd besteed jij aan je klanten bij het bepalen van je strategie?

Waar draait een goede strategie nu eigenlijk om? Het simpele antwoord volgens NewRoutes: om het creëren van waarde voor je...
AdobeStock_302680569

Laat je inspireren

Wist je dat meer dan driekwart van de bedrijven ontevreden is over de manier waarop hun strategie tot stand komt?...
inzichten-heldere-bedrijfsstrategie-1024x597

Nieuwe directie, nieuwe strategie?

Uit onderzoek van NewRoutes blijkt dat interne omstandigheden vaak de aanleiding zijn om een nieuwe strategie te gaan ontwikkelen. Ondernemingen...

NewRoutes

Coornhertlaan 24
3707 ZL Zeist
martin.aalders@newroutes.nl
LinkedIn

.

KvK nr. 37094149
btw id nr. NL002038054B93
Cookie Statement

Inschrijven nieuwsbrief

Naam(Vereist)

© 2021 - 2024 Guides to Growth