NewRoutes
Guides to Growth

Strategie Consultancy

Stap voor stap de weg naar strategische groei vinden

Bewezen proces

Stap voor stap de
weg naar groei vinden 

Een succesvolle ontwikkeling van een groei strategie kent een aantal vast omlijnde stappen bij NewRoutes. Macro-omgeving, klanten, marktdynamiek en concurrentiekracht komen in de NewRoutes strategie ontwikkeling aan de orde. Nauwe samenwerking in dit door ons geleide bewezen effectieve proces leidt tot heldere strategische keuzes voor groei.

Klanten zijn het startpunt

Klantgedreven

Klanten zijn het

startpunt

Vaak is een onderneming ongemerkt het echte contact met klanten kwijtgeraakt. Het NewRoutes strategie proces begint met het herstellen van die band, zodat directie en management weer echt weet welke waarde klanten zoeken in de producten van de onderneming. Waar kan het onderscheid zitten en hoe kan het business model juist daar op gericht worden? Interviews, onderzoek en andere technieken maken deze voice-of-the-customer weer de centrale leidraad in de onderneming

Samenwerken

Strategie ontwikkel je
met elkaar

NewRoutes ontwikkelt geen groei strategie voor bedrijven, maar ontwikkelt ze met bedrijven. Wij brengen de denkmodellen, het proces en kritische analyses in, de onderneming brengt kennis, ervaring en marktexpertise in. Het NewRoutes strategie ontwikkelingsproces combineert dit tot strategische keuze die van het management/directie team zijn.

Strategie ontwikkel je met elkaar
Een onderneming in beweging

Betrokken medewerkers

Een onderneming in beweging

De goede richting naar groei bepalen is de eerste stap, de organisatie daarvoor in beweging krijgen is de cruciale stap. Het NewRoutes strategie proces zorgt voor betrokkenheid vanaf het begin, met actieve deelname en input die door iedereen gegeven kan worden. Concrete projecten en acties volgen logisch uit de strategie en zorgen voor focus op de juiste punten.

5 inzichten om tot een heldere bedrijfsstrategie te komen

Bedrijven met een heldere strategie presteren beter. Het geeft richting en het zorgt ervoor dat er keuzes gemaakt kunnen worden. Maar hoe kom je als ondernemer tot een goede en heldere strategie die jouw bedrijf laat groeien? NewRoutes zet 5 inzichten op een rij uit recent onderzoek!