GUIDES TO GROWTH

Over ons

Martin Aalders

Combineert ervaring als strategie consultant met ervaring op c-level. Weet wat er in de praktijk nodig is om een onderneming te laten groeien in omzet en betekenis voor klanten. Internationale ervaring bij onder andere Aegon en Santander, start-up, innovatie en consultancy ervaring onder andere bij Startupbootcamp, VvAA en CustomerPulse.

Netwerk van groei specialisten

Met een netwerk van experts kan elke fase in de groei ondersteund worden. Experts die al eerder voor vergelijkbare uitdagingen hebben gestaan. Zij delen hun ervaring met ad-hoc advies, het vormen van een Expertboard of door interim inzet. De verschillende aspecten van groei worden hiermee ondersteund: strategie ontwikkeling, financiering, marketing, merkstrategie, verkoop, digitalisering of distributiestrategie in de verschillende groeifases tot en met verkoop van de onderneming.

Contactgegevens

NewRoutes
Coornhertlaan 24
3707 ZL Zeist

info@newroutes.nl


Contactformulier

0 of 350

Vind je weg uit de Corona-crisis

Hoe leid jij in tijden van crisis?

Hoe reageer je op de grote veranderingen die nu actueel zijn? Wat is de impact en wat is je strategie om te overleven en te groeien? Download de Corona Business Impact Scan. Word ondersteund door een Exportboard om je route te bepalen.