GUIDES TO GROWTH

Over ons


NewRoutes – Guides to Growth, helpt ondernemingen om strategieen voor groei te ontwikkelen. Dat doen we samen met directie, management, medewerkers en klanten. In individuele strategie trajecten kiezen we voor een bewezen effectieve aanpak, gericht op het efficient bereiken van het gewenste resultaat. Bij een Expertboard aanpak vormen we een groep van experts, uit ons netwerk, die al eerder voor vergelijkbare uitdagingen hebben gestaan en daar van geleerd hebben.

Martin Aalders

'Strategie ontwikkeling begint bij de connectie met klanten'


Combineert ervaring als strategie consultant met ervaring op c-level. Weet wat er in de praktijk nodig is om een onderneming te laten groeien in omzet en betekenis voor klanten. Internationale ervaring bij onder andere Aegon en Santander, start-up, innovatie en consultancy ervaring onder andere bij Startupbootcamp, VvAA en CustomerPulse.

Strategie ontwikkeling

Stap-voor-stap strategie ontwikkeling samen met je management team. Een gezamenlijk proces om klanten, omgeving en de organisatie in kaart te brengen en van daar uit een heldere strategische richting te bepalen.

Lees meer

Expertboard

Omring je met de juiste mensen. Ondernemers die zelf al eens meegemaakt hebben wat voor jou nu een uitdaging is. Wij brengen een adviesraad voor je bij elkaar.

Lees meer

Hoe wordt jouw strategie?

Van een beschreven strategie naar een groei strategie die mensen in beweging zet. Een case hoe NewRoutes dat voor een zakelijk dienstverlener heeft gerealiseerd.

Lees meer

Het begint bij je klanten

Weet je nog echt wat je klanten willen en waar je waarde kunt bieden? Vaak is door groei de “touch” met klanten verminderd. NewRoutes strategie trajecten beginnen daarom bij het herstellen van die link.

Lees meer

Add Content Block

Vind je weg uit de Corona-crisis

Hoe leid jij in tijden van crisis?

Hoe reageer je op de grote veranderingen die nu actueel zijn? Wat is de impact en wat is je strategie om te overleven en te groeien? Download de Corona Business Impact Scan. Word ondersteund door een Exportboard om je route te bepalen.

Contactgegevens

NewRoutes
Coornhertlaan 24
3707 ZL Zeist

info@newroutes.nl


Contactformulier

0 of 350