NewRoutes
Guides to Growth

Strategie Consultancy

Martin Aalders - Strategie Consultant

Martin Aalders

Combineert ervaring als strategie consultant met ervaring op c-level. Weet wat er in de praktijk nodig is om een onderneming te laten groeien in omzet en betekenis voor klanten. Internationale ervaring bij onder andere Aegon en Santander, start-up, innovatie en consultancy ervaring onder andere bij Startupbootcamp, VvAA en CustomerPulse.

Netwerk van groei specialisten

Met een netwerk van experts kan elke fase in de groei ondersteund worden. Experts die al eerder voor vergelijkbare uitdagingen hebben gestaan. Zij delen hun ervaring met ad-hoc advies, het vormen van een Expertboard of door interim inzet. De verschillende aspecten van groei worden hiermee ondersteund: strategie ontwikkeling, financiering, marketing, merkstrategie, verkoop, digitalisering of distributiestrategie in de verschillende groeifases tot en met verkoop van de onderneming.

NewRoutes Strategie Consultants

Contactgegevens

NewRoutes
Coornhertlaan 24
3707 ZL Zeist

Contactformulier

0 of 350

5 inzichten om tot een heldere bedrijfsstrategie te komen

Bedrijven met een heldere strategie presteren beter. Het geeft richting en het zorgt ervoor dat er keuzes gemaakt kunnen worden. Maar hoe kom je als ondernemer tot een goede en heldere strategie die jouw bedrijf laat groeien? NewRoutes zet 5 inzichten op een rij uit recent onderzoek!