Complex4

De Personal Strategist als gids voor jouw groeistrategie

Het hebben een duidelijke en effectieve groeistrategie is cruciaal voor het succes van elke organisatie. CEO’s en directieteams staan aan het roer van deze belangrijke taak, maar worden vaak geconfronteerd met belemmeringen zoals tijdgebrek, onvoldoende kennis en ervaring met strategie ontwikkeling, of de complexiteit van de strategische keuzes met stakeholders. Daarom biedt NewRoutes de dienstverlening Personal Strategist.

Zelf in de lead, professionele support

De Personal Strategist brengt een unieke combinatie van vaardigheden, ervaring en perspectief in het strategievormingsproces. Met recente ervaring met meer dan 50 strategietrajecten, zowel als zelf als C-level executive en als consultant, biedt NewRoutes de expertise die organisaties nodig hebben om niet alleen een strategie te ontwikkelen maar deze ook effectief te communiceren en implementeren. Daarmee kunnen directieteams zelf de lead houden over hun strategie traject, maar met professionele ondersteuning om het traject tot een succes te maken.

 Ondersteuning op alle aspecten

  • Strategische Planning: Begeleiding bij het stapsgewijze proces om tot een duidelijke, doelgerichte groei strategie te komen. Een strategie die waar je nu staat, welke waarde je organisatie aan klanten wil bieden en welke doelen en ambitie daarbij horen.
  • Inhoud en Keuzevorming: Ondersteuning bij het verfijnen van de strategische inhoud, inclusief hulp bij het maken van de kritische strategische keuzes die de richting van jouw organisatie zullen bepalen.
  • Interne Communicatie: Strategieën om de strategische richting effectief te communiceren binnen jouw organisatie, zodat alle medewerkers de richting begrijpen en zich ernaar kunnen richten.
  • Betrokkenheid van Medewerkers: Technieken om medewerkers op alle niveaus te betrekken bij het strategieproces, waardoor een cultuur van inclusiviteit en gezamenlijke inzet voor het succes van de strategie ontstaat.
  • Aansturing van Externe Strategiebureaus: Indien nodig, coördinatie en leiding over externe strategie consultancies om de kwaliteit en relevantie van externe inzichten te waarborgen.

 Het eindproduct: Een effectieve groeistrategie

De samenwerking met een Personal Strategist resulteert in de ontwikkeling van een effectieve groeistrategie die niet alleen richting geeft aan jouw organisatie, maar deze ook in beweging brengt. 

 Voordelen van een Personal Strategist

  • Diepgaande Expertise: Profiteer van uitgebreide ervaring in zowel de theorie als praktijk van strategieontwikkeling.
  • Tijdsbesparing: Door samen te werken met een expert kun je je concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijfsvoering, terwijl je verzekerd bent van een doordachte en goed geïmplementeerde strategie.
  • Objectief Perspectief: Een frisse, externe blik kan interne vooroordelen vermijden en nieuwe inzichten en mogelijkheden onthullen.
  • Flexibele Ondersteuning: Ontvang precies de ondersteuning die je nodig hebt, van het ontwikkelen van de strategie tot het overbruggen van de kloof tussen planning en uitvoering.

De dienstverlening van een Personal Strategist is onmisbaar voor CEO’s en directieteams die de verantwoordelijkheid dragen voor de strategische koers van hun organisatie. Voor meer informatie en om te ontdekken hoe een Personal Strategist jouw organisatie kan transformeren, neem contact op via martin.aalders@newroutes.nl of 06-11363868.

Lees onze andere artikelen

foggy+road

Hoeveel tijd besteed jij aan je klanten bij het bepalen van je strategie?

Waar draait een goede strategie nu eigenlijk om? Het simpele antwoord volgens NewRoutes: om het creëren van waarde voor je...
AdobeStock_302680569

Laat je inspireren

Wist je dat meer dan driekwart van de bedrijven ontevreden is over de manier waarop hun strategie tot stand komt?...
Vermeng-strategie-niet-met-dagelijkse-operatie

Vermeng strategie niet met de dagelijkse operatie

Bij strategie is het verleidelijk om te kijken naar dagelijkse verbeteringen. Zo kijk je vanuit het heden naar de toekomst....

NewRoutes

Coornhertlaan 24
3707 ZL Zeist
martin.aalders@newroutes.nl
LinkedIn

.

KvK nr. 37094149
btw id nr. NL002038054B93
Cookie Statement

Inschrijven nieuwsbrief

Naam(Vereist)

© 2021 - 2024 Guides to Growth